PROJEKT 3
Infúziós szoba

Arculati Tender

 

Tervezés
2008. június

Megbízó
Lastminute Advertising www.rentabrain.hu

Projekt 1 Projekt 2 Projekt 3 Projekt 4 Projekt 5 Projekt 6

Projekt 7 Projekt 8 Projekt 9 Projekt 10 Projekt 11

 

Projekt 3 - INFÚZIÓS SZOBA

Rövid változat
Koherencia cégarculat és belsôépítészet között – koncepcionális gondolkodást és szoros együttmûködést igényel
a különbözô szakmák képviselôi között. Egy tender során ebbe is belekóstolhattam.

Hosszabb változat
Itt a feladat az infúziós szobát biztosító új brand nevének és arculatának megtervezése volt. A belsôépítészeti munkákat a kiíró saját irodájára tervezte bízni, tehát ez nem képezte a kiírás részét. Mégis, a pályázaton induló Lastminute Advertising (rent-a-brain.hu) kommunikációs ügynökség úgy döntött, az arculatnak legalább olyan fontos része a belsô kialakítása, mint a logó, (sôt!), ezért felkértek, hogy erre készítsek terveket.
A valóságban, az ország különbözô pontján, a kiválasztott kórházakban, két kórterem összenyitásából kívánják létrehozni a helyiséget. A tervezésnél figyelembe vettem az elôírásokat, valamint azt, hogy ide igen súlyos betegek kerülnek, és töltenek itt alkalmanként 4-5 órát.
A tendert az ügynökség megnyerte. Azóta számos infúziós szoba már elkészült – az arculati elemeket az ügynökség biztosította valamennyihez. A belsôépítészeti munkákat bár nem ránk bízták, a reklámügynökségnek azt az indoklást adták a tender megnyerése után, hogy az integrált megoldás, a koncepcionális gondolkodásmód, amellyel az anyagot elkészítették, segítette ôket a gyôzelemhez.